HOMEPAGE

    plats location - var finns vi

    meteo webbkamera

    RESORT

    stränder

    LÄGENHETER

    utrustning

    typer

    REGION

    utflykt

    olivolja & vin

    OUTDOOR

    bike

    trekking-horsing

    FAQ

    hur du nar oss

Semester i Ligurien för alla smaker

Giada Resort föreslår att besöka:

Pigna

Pigna (Im) (40min): ör sin historiska förflutna och dyrbarhet av det konstnärliga arvet monument kan du definiera huvudstad Val Nervia, en av de vackraste dalarna i alla West Ligure. I dalen, i Lago Pigo finns en svavelhaltig våren, med spa och hotell. Den svavelhaltiga vatten används för crenotherapy med utmärkta resultat vid behandling av hud och utseende, bad och lerinpackningar, inhalationer och behandlingar för hjärt-och kärlsjukdomar, respiratoriska och rörelseapparaten.

Villa Faraldi

Villa Faraldi (Im) (50 min): nedsänkt i en miljö där naturen och människans arbete möts på ett unikt sätt, vilket skapar en frodiga olivlundar gränsar torra stenmurar, är det otvetydigt bevis på en gammal landsbygden historia. Byn, med smala gator, upplysta på natten av spektakulära lyktor, har medeltida anor, men stele, dateras till II-I-talet f.Kr. och nu bevarad i socknen som styrker närvaro området under romartiden.

 

Toirano

The Toirano's caves (SV) (50 min): Den Toirano grottor, i Savona, är en förening av viktiga håligheter, känd för varianterna av stalaktiter och stalagmiter. Det är möjligt att se insidan av remainds av homo sapiens, som går 18,000 år sedan.

Genoa

“Acquario Village” of Genoa (1,5h): Akvariet i Genua är det största akvariet i Italien och den näst största i Europa. Byggd för Expo 92, är Acquario di Genova ett pedagogiskt, vetenskapligt och kulturellt centrum. Dess uppdrag är att utbilda och öka allmänhetens medvetenhet när det gäller bevarande, förvaltning och ansvarsfull användning av vattenmiljöer. Det välkomnar över 1,2 miljoner besökare per år. Akvariet i Genua är att samordna AquaRing EU-projektet. Det ger också vetenskaplig kompetens och en hel del innehåll för AquaRing, inklusive dokument, bilder, akademiska innehåll och interaktiva online-kurser, via sin online Resource Centre.

Bicycle path

"Bicycle path" Parco Costiero Ponente Ligure  (15 min.): är en av de längsta i Medelhavet sammanlagt 24 km kan användas av fotgängare och cyklister i båda färdriktningarna, föddes den kustnära sträckningen av den gamla järnvägen Genua-Ventimiglia. Stigen är lätt och platt, genom små byar och längs den typiska medelhavskusten, i pittoreska funktioner, unika och otillgängliga i det förflutna. Från banan, vars huvudkontor är ofta nära havet, har du enkel tillgång till stränder och klippor.

utflykt

utflykt


Le Perle di Giada sas
Strada Colla 103, 18100 Imperia (Italy)
info@villagiada.it - Tel +39.0183.75.77.88
Fax +39.0183.75.77.89 - P.iva 01425570080


  

HOMEPAGE

Plats Location - Var Finns Vi
Meteo Webbkamera

RESORT

Stränder

LÄGENHETER

Utrustning
Typer

REGION

Utflykt
Olivolja & Vin

OUTDOOR

Bike
Trekking-horsing

FAQ

Hur Du Nar Oss