Country Style

Natur & relax

food & wine

bike & trekking

Giada Country House er en villa på 1600, og det er karakteriseret ved unikke arkitektoniske detaljer. Frem for alt udmærker restauranten med tuf hvælvinger og det intakte mølle til presning af oliven. Alle pakket i modsætning til en smagfuld design Lejlighederne bevarer de oprindelige funktioner såsom terracotta gulve, hvælvede lofter og har og praktisk og moderne indrettet, de udendørs rum er i perfekt land stil med swimmingpool helt på plads i haven og god hærdet af stengærder i betragtning.

Lad dyppes i ro i en lille ligurisk landsby omgivet af sølv grønligt af oliventræer. Hos Giada Coutry House du kan stadig høre den "stilhed" kun afbrudt af vejafgifterne i klokketårn af kirken dedikeret til St. Augustine, hvor alt er krystalliseret over tid. Med en kort gåtur langs den sti, du kan nå Asyl i Acquasanta og de små søer, et system af små søer prydet med smukke vandfald.

Den ekstra jomfru olivenolie (Monocultivar Taggiasca) er den ubestridte konge af enogastronomy i regionen. Liguria, selv om er et land med hav, har en unik tradition i køkkenet med retter i baglandet med hvidt kød ledsaget af vine lidet kendte, men med karakter, såsom Vermentino og Pigato (hvid) og Rossese (rød). Det er grundlaget for kvaliteten af ​​vores køkken restaurant, der serverer traditionelle retter gået ned fra familie til familie med en moderne tone.

Outdoor extravirgin, så vi gerne identificere vores region for elskere af cykling og fri luft, ekstra, fordi det har unikke stier mellem Alperne og havet, jomfruelige, fordi de er alle stadig intakte og mest uudforskede. Stier, der forbinder de forskellige dale i Ligurien, den måde Marenca, landeveje og stier til at vove stadig rig på historie og med unikke detaljer. Desuden giver det milde klima i regionen os at nyde perfekt og idealer dage især i foråret og efteråret.

Discover more

Discover more

Discover more

Discover more


Le Perle di Giada sas
Strada Colla 103, 18100 Imperia (Italy)
info@villagiada.it - Tel +39.0183.75.77.88
Fax +39.0183.75.77.89 - P.iva 01425570080


  

HOMEPAGE

Placering Location - Hvor Er V
Meteo Web Cam

RESORT

Strande

LEJLIGHEDER

Udstyr
Typer

REGION

Udflugt
Olivenolie & Vin

OUTDOOR

Bike
Trekking-horsing

FAQ

Sadan Reach Usa