Country Style

Natuur & relax

food & wine

bike & trekking

Giada Country House is een villa van 1600 en het is gekenmerkt door unieke architectonische details. Boven alles blinkt het restaurant met de tufsteen gewelven en de intacte molen voor het persen van de olijven, allemaal verpakt in tegenstelling tot een smaakvol design. De appartementen behouden de originele kenmerken, zoals terracotta vloeren, gewelfde plafonds en zijn voorzien van en doelmatig en modern ingericht, de buitenruimtes zijn in perfecte landelijke stijl met zwembad volledig in de tuin en een goede getemperd door stenen muren in het zicht.

Laat dip in de rust van een klein Ligurische dorp, omringd door de zilveren greeny van de olijfbomen. Op Giada Coutry House kunt u nog steeds de "stilte" slechts onderbroken door de tolgelden voor de klokkentoren van de kerk gewijd aan St. Augustine, waar alles wordt gekristalliseerd in de tijd. Met een korte wandeling langs het pad bereikt u het Heiligdom van Acquasanta en de kleine meren, een systeem van kleine meren versierd met prachtige watervallen.

De extra vergine olijfolie (Monocultivar taggiasca) is de onbetwiste koning van de Enogastronomie van de regio. Ligurië, hoewel is een land van zee, heeft een unieke traditie in de keuken met gerechten uit het achterland met wit vlees vergezeld van wijnen weinig bekende, maar met karakter, zoals Vermentino en Pigato (wit) en Rossese (rood). Dit zijn de basis van de kwaliteit van onze keuken restaurant met traditionele gerechten doorgegeven van familie tot familie met een moderne toon.

Outdoor extravierge, dus we willen onze regio te identificeren voor de liefhebbers van fietsen en open lucht; extra, want het heeft een unieke paden tussen de Alpen en de zee, vierge want ze zijn allemaal nog intact en de meeste onontgonnen. Paden die de verschillende valleien van Ligurië aan te sluiten, de manier waarop Marenca, landweggetjes en paden om stil te wagen met een rijke geschiedenis en met unieke details. Bovendien, het milde klimaat van de regio stelt ons in staat om een ​​perfecte en idealen dagen te genieten vooral in de lente en de herfst.

Discover more

Discover more

Discover more

Discover more


Le Perle di Giada sas
Strada Colla 103, 18100 Imperia (Italy)
info@villagiada.it - Tel +39.0183.75.77.88
Fax +39.0183.75.77.89 - P.iva 01425570080


  

HOMEPAGE

Locatie - Waar Zijn Wij
Meteo Web Cam

RESORT

Stranden

APPARTEMENTEN

Uitrusting
Typen

REGION

Excursie
Olijfolie & Wijn

OUTDOOR

Bike
Trekking-horsing

FAQ

Hoe Kunt U Ons Bereiken