Country Style

Natur & relax

food & wine

bike & trekking

Giada Country House är en villa på 1600 och det kännetecknas av unika arkitektoniska detaljer. Framför allt utmärker restaurangen med tuff valv och den intakta kvarn för pressning av oliverna, allt förpackat i motsats till en smakfull design. Lägenheterna behåller de ursprungliga funktioner som terrakottagolv, välvda tak och har och praktiskt och modernt inredd, de utomhus utrymmen är i perfekt lantlig stil med pool helt sitter i trädgården och goda mildras av stenmurar i vyn.

Låt dopp i lugnet i en liten ligurisk by omgiven av silver greeny av olivträd. På Giada Coutry House kan du fortfarande höra "tystnaden" avbryts endast av vägtullarna i klocktornet av kyrkan tillägnad Augustinus, där allt kristalliseras över tiden. Med en kort promenad längs vägen kan du nå helgedomen Acquasanta och små sjöar, ett system av småsjöar prydd med vackra vattenfall.

Den extra jungfruolja (Monocultivar taggiasca) är den obestridda kungen av enogastronomy i regionen. Ligurien, men är ett land av hav, har en unik tradition i köket med rätter från inlandet med vitt kött tillsammans med vin föga kända men med karaktär, såsom Vermentino och Pigato (vit) och Rossese (röd). Dessa är grunden för kvalitet i vår mat serverar traditionella rätter vidare från familj till familj med en modern ton.

Outdoor extravirgin, så vi vill identifiera vår region för älskare av cykling och utomhus, extra eftersom det har unika vägar mellan Alperna och havet, Virgin eftersom de alla fortfarande intakt och mest outforskat. Vägar som förbinder de olika dalarna Ligurien, hur Marenca, land körfält och vägar att våga ändå rik på historia och med unika detaljer. Dessutom kan det milda klimatet i regionen oss att njuta perfekt och ideal dagar, särskilt på våren och hösten.

 

Discover more

Discover more

Discover more

Discover more


Le Perle di Giada sas
Strada Colla 103, 18100 Imperia (Italy)
info@villagiada.it - Tel +39.0183.75.77.88
Fax +39.0183.75.77.89 - P.iva 01425570080


  

HOMEPAGE

Plats Location - Var Finns Vi
Meteo Webbkamera

RESORT

Stränder

LÄGENHETER

Utrustning
Typer

REGION

Utflykt
Olivolja & Vin

OUTDOOR

Bike
Trekking-horsing

FAQ

Hur Du Nar Oss